Danseres dat uit een taart springt

Danseres dat uit een taart springt

Onze getalenteerde danseres, gekleed in prachtige en kleurrijke kostuums, zal uit onze levensgrote taart springen om je gasten te verrassen en te vermaken met haar acrobatische en choreografische vaardigheden. Of je nu op zoek bent naar een optreden van een paar minuten of een volledige show, onze taart-danseres zal je gasten betoveren met haar opwindende optreden.

Onze taart-danseres is perfect voor elk evenement en kan worden aangepast aan de grootte en het thema van jouw feest. Of het nu gaat om een elegant avondfeest of een speelse verjaardagsviering, onze taart-danseres is een unieke en opwindende manier om je gasten te vermaken en indruk te maken.

Boek onze taart-danseres vandaag nog en maak van jouw feest een onvergetelijke ervaring! Neem contact met ons op voor meer informatie en om te reserveren. Laat ons je helpen om een moment te creëren dat je gasten nog lang zullen herinneren.

Maar… wacht! Als je meer wilt… hier heb je:


Compleet Mexicaans feest: mexicaansthemafeest.nl

Livemuziek, dans en entertainment: mexicaans-themafeest.nl

Catering, hapjes, foodtrucks en decor: mexicaansethemafeest.nl

Feest bij u of feest bij ons: leukste-feestzaal.nl

Foto’s en video’s: themafeest-mexico.nl


Neem contact met ons op:

Chat met ons: [chat link]

Bel ons: Tel: 0629457407, 0644508525

E-mail ons: tropischfeest@gmail.com

Sponsors:

Vindhier
Corticera

- ADVERTISE WITH US -

Gezien worden op onze pagina? Neem gerust contact met ons op!
Met 5.000.000 views op jaarbasis bent u aan het juiste adres! 
DOADS -


Contact

Over Ons

Alegria is een jong, dynamisch bedrijf met veel mogelijkheden. Wij zijn gespecialiseerd in thematische catering/foodtrucks, entertainment en decoratie.
Wij organiseren feesten op uw locatie of op onze locaties in Lelystad, Zaandam, Wormerveer en Amsterdam (van 10 tot 1000 gasten).