Taart feest – Mexico taart

Taart feest – Mexico taart 

Of je nu een verjaardag, een bruiloft, een feest of een andere speciale gelegenheid viert, onze taarten zijn de perfecte aanvulling op je viering. We hebben een grote verscheidenheid aan Mexicaanse taartontwerpen, waaronder de beroemde piñata, cactus, sombrero, ajolote en vele andere authentieke Mexicaanse ontwerpen. We kunnen zelfs onze taarten aanpassen aan jouw smaak en wensen!

Maar onze taarten zien er niet alleen indrukwekkend uit, ze smaken ook geweldig. Van onze tres leches-taart tot onze chocoflan-taart, we zijn er zeker van dat je de perfecte smaak zult vinden voor jouw evenement. We bieden ook veganistische en glutenvrije opties om aan alle dieetbehoeften te voldoen.

Bij onze Mexicaanse bakkerij zijn we er trots op om de authentieke smaken van Mexico naar elk evenement of viering te brengen. Boek vandaag nog een van onze taarten en ontdek waarom we de favoriet zijn van de Mexicaanse gemeenschap en daarbuiten!

Maar… wacht! Als je meer wilt… hier heb je:


Compleet Mexicaans feest: mexicaansthemafeest.nl

Livemuziek, dans en entertainment: mexicaans-themafeest.nl

Catering, hapjes, foodtrucks en decor: mexicaansethemafeest.nl

Feest bij u of feest bij ons: leukste-feestzaal.nl

Foto’s en video’s: themafeest-mexico.nl


Neem contact met ons op:

Chat met ons: [chat link]

Bel ons: Tel: 0629457407, 0644508525

E-mail ons: tropischfeest@gmail.com

Sponsors:

Vindhier
Corticera

- ADVERTISE WITH US -

Gezien worden op onze pagina? Neem gerust contact met ons op!
Met 5.000.000 views op jaarbasis bent u aan het juiste adres! 
DOADS -


Contact

Over Ons

Alegria is een jong, dynamisch bedrijf met veel mogelijkheden. Wij zijn gespecialiseerd in thematische catering/foodtrucks, entertainment en decoratie.
Wij organiseren feesten op uw locatie of op onze locaties in Lelystad, Zaandam, Wormerveer en Amsterdam (van 10 tot 1000 gasten).